Vi får til det vi vil få til – og dette tiåret har vi fått til mye!

På et av de stedene på kloden jeg er mest glad i, Folegandros. Her klemmer jeg øye og horisonten.

Vi får til det vi vil få til – og dette tiåret har vi fått til mye!

Hvert år deler jeg et par ord på tampen av året, og i tro tradisjon skrives det når alle her hjemme har fått sitt og oppvasken er tatt – sånn par minutter før midnatt. Ja – da finner jeg en luke med tid, rom og tanker som bare er mine.

Det siste decenniet har vært svært begivenhetsrikt på alle måter, og Leo og jeg som i forrige tiår bare var Leo og meg – har i løpet av det siste tiåret blitt enda flere. Jeg har også mistet en datter seks måneder inn i svangerskapet som skulle hete Leona Marielle, men det skulle ikke bli hennes tur. Jasmine og Maximilian ble nye tilskudd til den lille fantastiske familien min som betyr alt for meg! Og jeg kommer aldri til å slutte og prise meg lykkelig over de tre flotte barna jeg har – som på mange måter er et mirakel at jeg fikk!

Det er litt mystisk med meg og barnefedrene, som jeg ikke har lykkes med. Men jeg tror ikke det var meningen. Det var meningen at jeg skulle gjøre mesteparten av jobben selv med mammaen min og mine trofaste søstre Sharon og Christine. Vi har skapt nye bånd og valgt en del familiemedlemmer utover blodsbånd. Ja, vi har en stor og utradisjonell – men utrolig fin familie. Og som jeg litt tidligere skrev på facebook i kveld; Je ne regrette!! Jeg angrer ikke!! En av hettegenserne mine har det påskrevet på brystet og det er ingen tilfeldighet.

Jeg deler disse personlige historiene, fordi jeg håper det kan være til inspirasjon for andre. Det florerer av glansbilder der ute, men lag ditt eget. Vær din egen stjerne, skap din egen greie og din egen familie!

For halvannet år siden møtte jeg en mann som jeg så vidt har nevnt tidligere, men siden han har store barn på 11 og 13 år har det vært viktig å holde lav profil. Barna kommer først, og det vil de alltid gjøre enten de er mine eller hans. Det har derfor vært viktig å holde det anonymt. Det har vært ganske frustrerende til tider, rent egoistisk sett, jeg er jo en person med mye armer og bein. Og entusiasme, engasjement og glede er ingen mangelvare! Og når det gjelder kjæresten er jeg veldig veldig gira. Jeg syns jeg fortjener det, og jeg tror han er den rette! Nå har jeg i hvertfall holdt følelser og alt i sjakk ganske lenge, og har sterk tro på at jeg i hvertfall i løpet av 2020 kan vise dere hvem det er. Han er en viktig person både for Leo, Jasmine og Maximilian, men også for barnefedrene mine – det er en viktig rolle å steppe inn i barns liv og delta i deres barndom. Akkurat som jeg etterhvert vil delta i barndommen til barna til kjæresten. Det dreier seg ikke så mye om den nye utkårede er likt av tidligere livspartner – selvom det er en fordel – men det dreier seg om at man har det godt med den utkårede og at man er snille og gode, og at man tar hensyn til barna og inkluderer dem på en slik måte at de klarer å henge med – og syns at ting er greit, selvom ting ikke er slik man i utgangspunktet hadde drømt om. Jeg vet at mine barn har det veldig godt med kjæresten, samtidig som at de bare helt forsiktig, sakte og i helt sitt eget tempo slipper han inn i hjertet sitt.

Karrieremessig har siste tiår vært et eventyr uten like, og jeg har møtt mennesker jeg alltid har drømt om å møte enten de heter Jay-Z, Lenny Kravitz, Morten Harket, Sondre Lerche, Tommy Tee, Espen Lind eller Lene Nystrøm. Jeg har lært meg nye ting, jeg har lykkes og ikke lykkes. Jeg har blomstrert, grått og ledd!! Jeg har jobbet i Norge og utlandet, og fått venner over hele kloden.

Før jeg ble mamma proklamerte jeg; Verden for mine føtter! Og det har jeg virkelig stått for! Nå foran 2020 og det nye decenniet vil jeg med hele Moi-crewet og Sydenbarna med MIA (Moi Impact Agency) i venstre hånden og kjæresten i høyrehånden med sin klan og sitt BNI og Intunor proklamere; Verden for våre føtter!! Denne gangen vil fokuset være å finne våre hjertesaker der vår storfamilie kan skape verdier og glede for andre.

Tusen takk for all oppmerksomhet, oppmuntring og alle heiarop fra våre lesere, og alle dere som gjennom årene gang på gang har vist seg å være der for oss. Vi ser dere, og vi setter pris på dere.

Med de beste ønsker for dere alle i 2020 og i tiåret som straks begynner!! Husk at vi får til det vi vil få til, for der det er vilje er det kreativitet og engasjement til å finne løsninger.

 

Sydenbarna & Jennifer Moi

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg