Sydenbarna vender hjem til Gran Canaria

Sydenbarna vender hjem til Gran Canaria… for en veldig kort stund i hvertfall! I år er vi så heldige at vi har fått til å reise til øya vår på påskeferie!

Og selvom Leo nok er den av oss som har hatt størst lidenskap for å komme tilbake til øya , er det SÅ DEILIG å være tilbake! Det er goodvibes hver meter vi går, og så mange kjente og kjære folk! Og jeg må nok innrømme at dette er litt som å komme hjem. Det har klaffet litt ekstra i år, både med at Elisabeth og kidsa hennes som er her på påskeferie i tillegg til at både Hilde og jentene, og Anastasia og barna har flyttet tilbake siden sist. Og mange av våre gode venner, som Maria og familien, og Lena og familien Skogen fortsatt bor her! Så denne påsken er pakket inn i et helt nydelig påskeegg der tiden ikke kommer til å strekke til!! I alle fulle fall er fokuset på NUET og tilstedeværelse her og nå, og stranda er høyt prioritert!!

Riktig god påske alle sammen – livet er nå!!

 

Morgenturen fra Villa del Mar ned langs strandpromenaden som snirkler seg fra Patalavaca, rundt Montsemar og Radisson Blu forbi badebrygga   og Aquamarina mot Anfi del Mar – er magisk på morgenen! Atmosfæren er magisk, det er bittelitt svalt og solen kysser deg på kinnene og sier hei… Som kjent tar Sydenbarna alltid bena fatt for å samle så mange meter i bena som mulig, og sanke inn så mange smil og goodvibes-poeng som mulig på veien!
Livet med gode venner og de fine barna mine!
Å ta et bad på ettermiddagen i badebassenget er heeelt nydelig!!!

 

4 kommentarer
  1. Så hyggelig at dere fremdeles har så mange kjente og kjære på øya! Litt lengre siden vi bodde der nede, så mange av våre er dessverre ikke der når vi er på besøk, men fremdeles litt som å vende hjem hver eneste gang vi er nede! Jeg skal på jentetur ned i slutten av mai, gleder meg sånn til å vise alle jentene mine alle de fantastiske små perlene på øya!! Nyt påsken videre, den er magisk!

   1. Hei Stine!!
    Så hyggelig melding å få 🐥Det er noe spesielt med denne øya! Kos deg på jentetur i mai!! En fantastisk tid å besøke øya på 🌸Riktig god påske til deg, og takk som leser bloggen vår!!

  2. God påske til deg og barna. Ja jeg tenker det var godt å komme tilbake igjen, jeg føler også det er hjemme og gleder meg til sensommeren når vi også kommer ned til denne flotte plassen;) klem fra Bjørg og Oskar 😉

   1. Hei kjære!! Hadde vært så kos å se dere her 🙂 Men kanskje neste gang? Ja, super godt her i dette varme landet som vi føler oss så hjemme i! Akkurat vært nede i Sjømannskirken – favoritt-kirken til Maximilian sa han (selvom han ikke kjenner så mange andre kirker). Vi sees rundt neste sving Bjørg og Oskar <3 God påske til alle dere!! God klem fra oss!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg