Positivt fokus for Sydenbarna 02.02.2020

 

En helt spesiell dag å ønske seg noe helt spesielt godt på!

 

Det har vært mye oppmerksomhet rundt denne palindrome datoen, da mønsteret av tallene er helt spesielle; 02022020. Sist det var en tilsvarende palindrome dato var 11.11.11. Palindrome betyr at du kan lese det samme forover, som bakover og at det danner et slags mønster. Ikke alle palindrome datoer er like spesielle som dagen i dag. Eksempler på andre slike datoer er 5102015 – 4102014.

De som kjenner oss godt, vet at vi er glade i tall og betydningen av de. Jeg har brukt betydningen av tall som en veileder og motivasjons coach i over 12 år. Og akkurat tallkombinasjonen og datoen 02022020, betyr at man burde være litt vågal og faktisk ønske seg det man virkelig vil i livet – enten det har med helse, livet eller økonomi å gjøre.

Jeg var ikke oppmerksom på det tidligere i dag da jeg satt på en benk i solen sammen med kjæresten i et par timer og snakket om livet – hvor vi visualiserte, og snakket om helt konkrete mål og ønsker vi har i livet vårt. Det var fantastisk å bli påminnet om denne helt spesielle palindromen og samtidig lese om betydningen av tallene.

Ønsker deg en god natt og et godt og velvalgt ønske ila den timen som er igjen av denne helt spesielle dagen!

Sydenbarna & Jennifer Moi

 

#palindrome #02022020 #sydenbarna #jennifermoi #familyfirst #positivelifestyle

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg