Tusen takk 2017 – Velkommen 2018!!!!

Tusen takk 2017

Du trodde kanskje jeg hadde sunket under jorda igjen, men desember-måned har vært beyond hektisk med tre herlige barn som har vært på alt fra skole- og barnehageavslutninger til fotball- og korpsavslutninger med julegateåpninger – og det har vært et par julebord på meg selv også. Og midt i det hele med jobb, gode kollegaer og årsavslutning på jobb så har jeg ikke funnet mye tid til bloggen midt oppi det hele. Men helt på tampen av året rekker jeg å skrive noen ord på vegne av oss i overgangen mellom 2017 og 2018. 

Vi vil først takke alle dere som har fulgt oss gjennom året som har gått, alle de som har støttet oss og husket oss – det setter vi uendelig stor pris på. Vi ser at selv nå i desember har vi hatt mange lesere daglig – på tross av at vi rett og slett ikke har hatt tid til å skrive på bloggen.

Vi håper dere fikk med dere H. M. Kongens nyttårstale som var en jordnær og ganske presis oppsummering av 2017, der han satte fokus på at det er vanskelig å se alt det positive, og alle de gode handlingene, all varmen og kjærligheten som er rundt oss – i en tid full av tap, håpløshet, krig og hat. Det er viktig å legge merke til alle de som bidrar og gir, og det er enda viktigere å legge merke til alle de som ber om hjelp, og som med en stille røst roper etter å bli reddet.

Det er noe godt i selv den mest vanskelige situasjonen fordi det ofte fører oss sammen, og det får oss til å huske på hverandre. Det tvinger oss inn i et modus der vi må utforske nye hjørner i tankene våre der vi får oppdage nye og positive sider ved oss selv og hverandre.

 

Velkommen 2018

Det er flere decennier siden jeg forsto at det som virkelig teller i livet er å være tilstede der man er, og planlegge tilstrekkelig – slik at man får med seg det meste av det som er viktig, og noen av de tingene man prioriterer. Og i en familiesituasjon med barn er det viktig å organisere hverdagen, logistikken, fritidsaktivitetene og økonomien så godt at ting går litt av seg selv. Da blir det mer tid til det man planlegger, og mer rom til alt det man prioriterer!

Vi har kommet dit nå føles det som, at barna og jeg har et liv som gir plass til mer enn bare oss selv, og det gleder meg! Jeg gleder meg til 2018, til et fantastisk år med barna og mammaen min og et godt år på jobben. Vi har til og med planlagt sommerferien, og fra februar begynner jeg å trene for og få en liten stund for meg selv i hverdagen. Ila. våren skal jeg ta førerkort slik at barna kan kjøres til de fleste av sine aktiviteter, og slik at vi kan få til noen weekend-turer både til familie og venner i Ålesund, Sandefjord og Grimstad! Og sikkert mye annen moro også!

Ja, som dere hører – kan 2018 bare komme!!

Jasmine, Maximilian og jeg ønsker dere alle et godt, fint og alle tiders 2018 der dere når mer enn et av deres personlige mål – for mål og mening er viktig for å føle dette deilige livet vi er så heldige å ha fått. Ta vare på hverandre!

Her følger noen bilder, litt fra i sommer av meg, og litt nyere av barna 😉

Lek er et viktig lykke-talent!

Lek er et lykke-talent!

Har du tenkt på hvor viktig lek er? Er det ikke rart at noe som er den største selvfølge som barn, er et lykke-talent når man har blitt voksen?

Jeg tror vi er ganske gode på lek i Norge, selvom det er lett å glemme og leke når man har blitt voksen. Men jeg tror det er en ekstremt viktig ingrediens i et godt og lykkelig liv for både voksne og barn. Hos oss er det alltid lek, selvom det er fort gjort å bli litt streng mamma. Det er en deilig og befriende følelse å gi slipp – å bare være et menneske som leker sammen med de andre menneskene man har rundt seg.

Når vi bodde på Gran Canaria, var det veldig mye lek og noe som var veldig gøy var å stikke til ørkenen. Det var på en måte der Ola og jeg virkelig fant hverandre. Og der har vi lekt og lekt og lekt med barna og hverandre. Det er ofte mye vind og litt varmt – og det er tungt å gå og løpe i de kilometer lange sanddynene. Men det er så deilig å bli sandete, surfe, hoppe og løpe etter hverandre i sanden. Da føler man seg så fri og lett – og det trenger vi mennesker å føle innimellom!

Her er noen bilder fra ørkenen, og en video fra videobloggen til Leo på Youtube. I kveld har jeg hørt på en av mine egne DJ-mikser THE WHITE ISSUE https://www.mixcloud.com/JenniferMoi/the-white-issue-by-jennifer-moi/

“Music is a moral law.

It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, 

and charm and gaiety to life and to everything.”

[Plato]