Løft blikket å si HEI, så får alle et mye bedre 2019!

GANSKE FORNØYDE MED MINNEBOKEN AV 2018

2018 har vært det beste året vi har hatt på mange år. Et år som har vært det mest normale og stabile året vårt på lenge, og det føles godt at alle barna er sunne, friske og sterke – og at vi har klart å etablere oss i et godt nærmiljø, med ny skole og nytt fotballag. Vi elsker stedet vi bor, og menneskene i nærmiljøet er så gode, blide og inkluderende! Folk ser opp og sier HEI! Tidligere har jeg blogget om hvor utrolig stor positiv effekt det å dra på litt når man sier HEI har på omgivelsene og menneskene man møter på sin vei. På Gran Canaria var det helt sykt bra! Man kjenner det umiddelbart synke inn i brystet som en varm herlig følelse som brer seg utover i kroppen og som brer seg utover hele ansiktet som et kjempe stort smil!

I året som har gått har jeg virkelig funnet gnisten i jobben min, som jeg inderlig brenner for. Jeg har funnet ild i byggesaksforskriften og elsker plan- og bygningsloven (!), og har rukket å finne mine favoritt saksbehandlere hos Plan- og bygningsetaten som er en etat som virkelig imponerer meg vilt! Jeg har to sjefer som jeg digger (!), og som jeg oppriktig tror at bryr seg om meg og det jeg har å bidra med på kontoret vårt. Jeg tenkte på det ifm. julebordet i år, jeg var så stolt over å kunne gå i fint lag hjem til en av sjefene som hadde tilberedt til storslagen fest sammen med kona si! Det å møte mennesker på ekte, det føler jeg virkelig at jeg har gjort gjennom jobben min. Byggesaks bransjen er en helt annen bransje enn den jeg opprinnelig kommer fra, men jeg har funnet ut at dette er perfekt for meg. Jeg har tre barn, det er på tide å bli voksen. Å gjøre spillejobber, skrive og få være del av eventyrlig bryllupsplanlegging med sminke og hår – det kan jeg gjøre på si når jeg har fått skikkelig fotfeste i denne bransjen.

I 2018 har jeg vært mer sosial enn hva jeg har vært til sammen de siste 6 årene (bortsett fra årene da vi bodde opp Gran Canaria). Jeg har tatt et glass vin med venninner, vært på fest, vært på boklanseringer, hytteturer, jeg har reist med venner, familie, jeg har vært på eventyr med Sydenbarna, jeg har shoppet som en gal, badet, danset og hatt gode samtaler med kjente og kjære venner, og nye ukjente som vi har møtt på vår vei!! Jeg har vært på date med min Canon 7 D, og har vært i sosiale lag med venner jeg har fått gjennom spa. Jeg har vært på kino, playdates og kost meg med mammaen min og barna. 

Jeg har brukt mer tid med vennene mine og barna deres, og det føles så godt å være tilstede. En av mine nærmeste venninner kunne fortelle meg at datteren hennes på 9 hadde sagt at det alltid er så koselig når de er hos oss. Og det syns jeg er så koselig og godt å høre. At hun føler at hun gjerne vil være med mammaen sin når hun skal på besøk til meg tar jeg som et kjempe kompliment. Hallo! 9 år!! Det gir meg en opplevelse av at jeg har klart å se henne, og hun har følt det. Og det er den tilstedeværelsen jeg syns er så viktig i livet. 

Det har skjedd litt av hvert i året som har gått, og noen ting får forbli en hemmelighet. Men ting er godt, jeg er takknemlig. Barna er sunne, friske, har venner og er lykkelige. Jeg er veldig takknemlig, og ser fremover med et veldig positivt og løftet blikk. 

Vi går straks inn i det nye året, og jeg har en person jeg gjerne skulle delt det øyeblikket med. Men i kveld må jeg nøye meg med at man faktisk kan være sammen i dyrebare øyeblikk uten at man fysisk er sammen. Jeg ønsker herved 2019 hjertelig velkommen, planene er klare for jobben, fokuset er rettet mot barna og deres trygghet og glede, og sommerferien er allerede i full gang med å bli DEN fantastiske sommeren av 2019! Om jeg er heldig får jeg kjæreste i 2019 (for det føler jeg meg ganske klar for nå). Endelig har jeg brutt meg gjennom selvrealiserings-og-stable-livet-på-beina-igjen-fasen!!! Nå er jeg klar for L-O-V-E, kidsa og 2019!!!

Takk for det gamle, og et riktig godt nytt år ønskes deg og dine for 2019!!!                                                                  Husk å løfte blikket og si HEI, så blir 2019 et bedre år for alle 😉

Klem fra Jennifer  

 

Her følger noen gode minner fra sommerferien vår i Hellas Sommeren 2018!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg