Det norske skole-flyet!!! Hasta luego – vi sees igjen!!

Categories Sydenbarna in the heat GRAN CANARIA

 

Akkurat nå

Akkurat nå sitter mange norske skolebarn i et fly på vei fra Las Palmas til Oslo. De har gått på Den norske skole i et eller flere år – og kan ta med seg gode minner med hjem til Norge. 

 

2 uker med playdates og overnatting

Sydenbarna har nå hatt to uker med masse overnattinger og playdates – noen rakk vi ikke, men de er ikke glemt. Vi satser alt på at vi snart ser de igjen! De siste dagene har vært veldig tunge, og dette er den siden av å bo på solsiden – som vi ikke har erfart noe særlig til tidligere. Barnas nære venner Sivert og Ida reiste sent i fjor, og Iselin reiste på vårparten, og det var første smaken på det vi har hørt at mange etterhvert blir veldig gode på – nemlig det å si farvel…

 

Baksiden av solsiden, men selv baksiden har en oppside

De siste to dagene har Leonidas grått og grått og grått. Og det har vært vanskelig og måtte si ha det til klassekamerater han har blitt så veldig glad i. Noen vet han at han vil se igjen før eller siden – andre vet han at det vil ta veldig lang tid før han ser igjen… Men likevel er det godt å se at gullgutten har knyttet viktige bånd og blitt glad i sine venner. 

 

Nå skal vi ut på eventyr

Nå går vi inn i en ny fase der det kun er oss, sommeren og selvsagt hvor alt er slik det skal være: med pappa på plass der eventyrene står for tur. Og det gleder vi oss til!! Et av pappas favoritt-sitater for barna er: “Nå skal vi ut på eventyr!”.

 

Det norske skole-flyet

Det er godt å tenke på alle vennene våre som syns det er så trist å reise fra skolen og miljøet her, men som nå får en fest-reise hjem til Norge med et fly fult av barn fra Den norske skole!! Vi kaller flyet Det norske skoleflyet!! Sydenbarna sier selvsagt aldri nei takk til en fest, og skulle selvsagt gjerne vært på det flyet.

Men sannheten for vår del er at festen fortsetter her med gode venner som har blitt igjen på øya, der gode vennskapsbånd kan bli enda tettere. Både Fredrik og Marte er fortsatt på øya, og enda bedre er at de er blant bestisene til kidsa – så dette blir en sommer vi gleder oss til! Selvom det er veldig vondt at Daniel, Sivert, Josef, Ask og Edward har reist – er vi er uendelig takknemlige for tiden vi har tilbragt sammen med de.

Vi vet at Erik er på plass igjen fra høsten, og da går Fredrik, Erik og Leo inn i det nye skoleåret sammen! Både Erik og Leo, og Fredrik og Leo leker mye sammen til vanlig – og enda mer skal det bli! Fra høsten kommer også mange nye ansikter til øya vår – og det gleder vi oss til! 

Ingvild, Pauline og Filippa kommer tilbake til høsten!! Vi gleder oss til å se dere, og ønsker dere en kjempe fin sommer!

 

Farvel gode venner – vi sees til høsten!

Sydenmamma har måttet si ha det til noen av sine bestiser hun også, bl.a. Anastasia. Men vi er ganske tydelig på at “vi sees til høsten!” selvom det egentlig ikke er planen. Heidi reiste tidligere i år men kommer neppe til å klare og holde seg unna øya vår. Tanja – http://tanjarettogslett.blogg.no er på plass fra mandag, og Lena, Eli og Siv kommer tilbake til høsten for sure! Videre får jeg utforske verden videre blant spanske venninner og Las Mamitas!

God sommer!

 

Hilsen fra Jasmine, Maxi og Leonidas

Tusen takk for året som har gått, vi ønsker hver og en av dere en god sommer og håper vi ser dere alle igjen – snart!!! Vi vet at mange av dere har knytt sterke bånd til øya og håper dere vil ta kontakt når dere er her på ferie. Mange av dere vet vi at kommer tilbake, og da gleder vi oss til å starte et nytt skoleår med dere! 

Josef, Edward, Ask, Daniel og Elisabeth, vi ønsker dere lykke til i Norge med ny spennende skolestart fra høsten!! Og dere som allerede har vært i Norge en stund; vi håper det går bra med dere – vi sees!

Her er en personlig hilsen til noen av dere:

Til Elisabeth: Jeg skal passe på alle de fine bøkene og lekene for deg. Tusen takk for tid sammen på friidretten og for alt du har lært meg. Mamma sier at du kanskje kommer tilbake. Da går vi på samme skole!!! Det var gøy når du overnattet hos meg, det var første gang noen sov hos meg. Du er snill. Håper du har det fint i Norge. Gleder du deg til å begynne på den nye skolen? Glad i deg! Klem fra Jasmine

Til Marte: Vi sees veldig snart! Klem fra Jasmine

Til Filippa: God sommer! Vi kan leke sammen til høsten! Klem fra Jasmine

Til Ida: Jeg håper du og Sivert kommer til Gran Canaria snart! Klem fra Jasmine

Til Daniel: Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå, men jeg håper at du kommer tilbake til høsten. Vi skal passe godt på tingene deres. Mamma sier at jeg kan dele noe jeg husker at vi gjorde sammen som var fint, men jeg kan ikke skrive om alt vi har gjort sammen. Alt vi har gjort sammen er fint. Glad i deg Daniel. Leo

Til Josef: Jeg skal passe veldig godt på Nemo, han fikk mat i går og akvariet er nyvasket. Håper det går bra når du kommer hjem til Norge, og at du kommer tilbake. Mamma sier at du kan komme å besøke oss. Jeg er glad i deg Josef, håper jeg kan bli med deg hjem når du kommer tilbake. Leo

Til Erik: Har savnet deg, men vet du har det bra. Vi sees til høsten, da blir det fotball igjen! Maxi kaller alle vennene våre Eeii uansett hva de heter – haha! Leo

Til Fredrik: Vi sees kanskje i dag!!! Leo


 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *